Το καλοκαίρι συνεχίζεται στα «Τρία Γουρουνάκια»
Στη 2η σεζόν λειτουργίας του (ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2024), το «Tre Porcellini» (μτφ: «Τρία Γουρουνάκια») στο Κατάκολο, έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα μαγαζί με πάρα πολύ καλό σουβλάκι «παντρεύοντας» την old-school νοοτροπία με την σημερινή φρεσκάδα!
Κι αυτός είναι ο λόγος που διαθέτει φανατικό κοινό-πελάτες στην ευρύτερη περιοχή αλλά και εκτός Ηλείας!
Μάλιστα τα «Γουρουνάκια» αποτελούν την πρώτη επιλογή -προκειμένου να γευτούν τις ελληνικές παραδοσιακές κι αγαπημένες ελληνικές γεύσεις- εκτός από τους επιβάτες και τα μέλη των πληρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων που «επισκέπτονται» το λιμάνι του Κατακόλου!
Όλα τα παραπάνω μόνο τυχαία δεν είναι αφού εδώ ο γύρος είναι… ανεπανάληπτος, ενώ στη πίτα (τυλιχτό) τοποθετούνται με επιμέλεια κομμάτια ξεροψημένου και μαλακού κρέατος για να διαθέτει η κάθε μπουκιά και από τα δύο!!!
Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι πως τα σουβλάκια ψήνονται στα κάρβουνα με υπομονή με αποτέλεσμα η γεύση τους να είναι αξεπέραστη!
Και φυσικά η Αλεξία που έχει το γενικό πρόσταγμα φροντίζει να δίνει τον ρυθμό και την προσωπικότητα στο μαγαζί εξυπηρετώντας τους πελάτες με τον δικό της μοναδικό τρόπο!
Κατάκολο
Ώρες λειτουργίας: 6 απόγευμα – αργά το βράδυ
Τηλέφωνο: 26210 42300
FB: Tre Porcellini