Μια πρόταση του Food & cook & taste…
Υλικά
-2 μεγάλα μπούτια γαλοπούλας
-1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1/2 πακέτο ζυμαρικό πεπονάκι χοντρό (ή ότι σας αρέσει)
-Λίγο ελαιόλαδο
-Κάρυ, πιπέρι μαύρο, αλάτι, κουρκουμά
-1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
-2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μπούτια της γαλοπούλας. Όταν έχουν αρχίσει να τσιμπιούνται τα μεταφέρουμε σ’ ένα ταψάκι.
Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο και το βάζουμε στο φούρνο. Αφού πάρει χρώμα τότε προσθέτουμε το ζυμαρικό, τον πελτέ ντομάτας και το νερό και αφήνουμε να ψηθούν όλα μαζί μέχρι να γίνει το ζυμαρικό μας.
Δείτε περισσότερες συνταγές στη σελίδα Food & cook & taste…